Over Bruid voor even

Visie
Bruid voor even is ontstaan vanuit de visie: ā€œeen moment zonder zorgen.ā€
Dit is wat wij de bezoekers willen bezorgen. Een moment waarbij men uit het hoofd treedt en puur kan genieten.

Kernwaarden
Onze kernwaarden omvatten het moment,
het laat doorschemeren vanuit welke waarden wij gedreven zijn.

Verbinding Samen beleven

Plezier Een lach laten stralen

Power Kracht vanuit je hart voelen

Missie
100% lachgarantie. Iedereen moet met een lach de deur uit gaan.

Maria

Maria is de grote drijfveer achter Bruid voor even. Hier lees je meer over waarom zij deze onderneming is gestart en wat het jou wellicht kan bieden.

Hoe ben je op Bruid voor even gekomen?
Ik heb zelf een soortgelijke dag beleefd met een vrijgezellenfeest. Van daaruit werd ik zodanig geprikkeld dat ik even mijn zorgen vergat. Het gaf mij eigenlijk een heel onbevangen gevoel dat deze zorgen kwijt waren. Het was echt een super middag. Ik stond te wachten om te betalen en mijn brein begon te werken. Het begon te borrelen in mijn hoofd. Ik moest hier iets mee.

Wat wil je de bezoeker laten beleven?
Er zijn natuurlijk veel zorgen momenteel in de wereld aanwezig. Iedereen draagt zijn, haar of diens eigen rugzakje en daarom wil ik een bijdrage bieden om iemand zich zo te laten voelen zoals ik mij die dag heb kunnen voelen. Dat gevoel zat vol blijdschap, plezier, onbevangenheid en fun. Het gaat erom om weer even lekker in je eigen energie te zitten. Simpelweg blij zijn.

Waarom is dat gevoel zo belangrijk?
Iedereen wil zich toch blij, gelukkig en onbezorgd voelen? Als je dat gevoel lang kwijt bent, zoals ik zelf destijds heb ervaren, kan Bruid voor even dit bieden. Dat was voor mij een geluksmoment.

Hoe hoop je dat de bezoeker de deur uit loopt?
Blij, happy, verrast. Dat ze er nog weken over napraten!